Категории

Акумулаторна отверка 160 mm

Written by vilazgroupbg on май 19, 2019 in Uncategorized

Акумулаторна отверка 160 mm

Акумулаторна отверка 160 mm
Отверките които предлагаме  в нашия магазин са на достъпни цени и са много различни.

В зависимост какво  търсите  ние можем да ви предложим комплект професионални изолирани отверки, отверки с обръщаем накрайник, тресчотна  отверка, комплект отверки с накрайници и вложки и други.

 

Отверките за електроника са изработени от хром- ванадиева стомана, което им придава здравина, също с магнитни върхове и мека ръкохватка, което ги прави удобни за работа и издържат на удар. Акумулаторната отверка 160mm е лека и компактна, удобна за работа и за трудно достъпни места, почти  всички акумулаторни отверки са оборудвани със задно осветяване, реверсивен режим,  притежават набор от сменяеми дюзи за всякакви нужди, притежават способност за заключване на вретеното с помощта на отверка в ръчен режим и удобни калъфи за съхранение и транспортиране.

Акумулаторните винтоверти са различни по-размер, имаме винтоверти с малки размери, носа изключително мощни инструменти с различна форма на дръжката, те са ергономични и многофункционални. При закупуването на акумулаторен винтоверт трябва да се обърне внимание на батерията, дали има заключващ механизъм за накрайниците и шарнирен механизъм на дръжката.

Ние предлагаме акумулаторни отверки подходящи за универсална употреба с дължина на острието 160mm които са изключително практични и удобни. Акумулаторните отверки винтоверти които предлагаме са много разнообразни, с вграден акумулатор и със различно напрежение, имат електронна защита на акумулаторните клетки, мощен двигател, регулиране скоростта на въртене, висококачествена батерия, бързостягащ патронник, различни степени на въртене и други функции. Ръкохватките са изработени за по-голямо удобство с вложка от елестан, всички акумулаторни винтоверти съдържат необходимите документи и технически характеристики.

Акумулаторните отверки са идеални за използване на трудно достъпни места благодарение на дължината на острието и вградената лампа за по-добра видимост върху обработвания детайл което създава удобство при работа в не добре осветени пространства.

Тези акумулаторни отверки са винаги готови за използване, имат литиево-йонна технология, без самозареждане, индикаторът за посока на въртене ви дава възможност да видите в коя посока завинтвате.

Leave Comment