Категории

Алкидна боя

Written by vilazgroupbg on май 19, 2019 in Uncategorized

Алкидна боя

Алкидна боя – същност и ползи
Освежаването и частичния ремонт на всяко домакинство е едно сериозно предизвикателство и за да се чувстваме уютно в нашия дом е необходимо да изберем подходящите цветови палитри  които да се съчетаят с останалите мебели в помещението. Алкидните бои които предлагаме са много разнообразни  по цвят, те са с високо качество и са устойчиви на атмосферни влияния и механични въздействия. В зависимост какво искаме да боядисаме е важно да закупим правилния вид алкидна боя и дали повърхността върху която трябва да я нанесем е на открито или в закрити помещения.

 

Ако трябва да се боядисат открити повърхности преди да се нанесе алкидната боя е добре повърхностите да се грундират предварително за по- голяма устойчивост на вода и химикали.

При нас можете да закупите на промоционални цени различни видове алкидни бои за дървени и метални повърхности които са подходящи както за интериорни така и за екстериорни условия.

Боите които предлагаме са с изключително качество и устойчивост, те имат голяма покривност и са много лесни за употреба защото за бързосъхнещ.

Алкидните бои са сигурно средство за запазване на дървените предмети и плоскости от гниене, атмосферни промени, влага и други, могат да се смесват помежду си и да се получат различни нюанси.

Преди да се започне със боядисването е необходимо повърхността да се почисти от прах, ръжда и други замърсявания. Мазнините по дървените плоскостите се почистват със сапун, соден разтвор или със специални почистващи препарати за дърво.

Когато старата боя е започнала да се лющи, тя се остъргва и повърхността се обработва с по-груба шкурка и след това с фина шкурка. С алкидни бои трябва да се боядисва в сухи и топли дни, при по- ниска температура боите изсъхват по- бавно и се замърсяват с прах.

Leave Comment