Категории

Виброшлайф с мощност 135 вата

Written by vilazgroupbg on май 19, 2019 in Uncategorized

Виброшлайф с мощност 135 вата

Виброшлайф с мощност 135 вата
Виброшлайфа представлява машина за шлифоване на различни грапави повърхнини, като по- този начин се изравнява повърхността или по- точно се използва за финишна обработка.

 

Предлагаме различни модели за шлифоване, като лентов който също може да се използва за изравняване, снемане на покрития, но трябва да се внимава да не се заоре в материала, защото по- този начин ще се нарани, всеки виброшлайф си има приложение.

Виброшлайф с мощност 135 вата е идеалното решение за бързо и фино шлифоване, той е изключително гъвкав и лесен за използване, много е подходящ за премахване на бои и лакови покрития от вертикални повърхности, като врати стени и други.

Той е с ергономичен дизайн, със удобни предни и задни дръжки, които осигуряват максимален комфорт по-време на работа и контрол за фино шлифоване на повърхностите.

Благодарение на системата която служи за закрепване на скобата и за бърза смяна на шлифовъчната хартия се спестява време и ни осигурява удобство и комфорт по-време на работа с виброшлайфа.

Виброшлайф с мощност 135 вата притежава адаптор за засмукване и гумени дръжки които са удобни за работа по време на шлифоването.

Този модел виброшлайф е мощен, ефективен, и при работа с него няма никакво искрене, също има добри вибрации на работния плот с мощност на мотора 135 вата и препоръчително време за работа 20 минути, машината е с дълъг конектор на отпадъчния прах, което също ни улеснява по- време на ползването.

При нас също можете да закупите ъглов шлайф, лентов шлайф и различни видове прави шлифовъчни машини и специални шлайф машини за стени и тавани.

Без използването на виброшлайфове ние не можем да постигнем това което желаем и да шлифоваме фино повърхностите. Тези машини са ни много необходими поради това, че ни спестяват време и усилие и крайния резултат е видим.

Виброшлайф с мощност 135 вата е идеалното решение за най- финото шлифоване, най- добри резултати се получават върху метал и дърво. Ние предлагаме на атрактивни цени различни модели виброшлайфове.

Leave Comment