Категории

Електрожен

Written by vilazgroupbg on май 19, 2019 in Uncategorized

Електрожен

Електрожен
Разнообразието на електрожени в нашия магазин Хипермаркет Вилаз е много голямо, какъв да изберете зависи къде ще се използва, в промишлеността или за лични цели. Ние можем да ви предложим електрожени с малки и по-големи размери със широк спектър на заваряване или по-точно заваряват почти всички видове метал и удобни за монтажни заварки.

Електрожените които предлагаме са окомплектовани с различни аксесоари, като ръкохватка, маска и други. Всички притежават степен на защита и регулиране на заваръчния поток, предназначени са за ремонтни и сервизни дейности.

Инверторните електрожени са изключително олекотени, те са също с малки размери и притежават отлични заваръчни характеристики, стабилизиране на дъгата по време на заваряването и обхват на заваръчния ток, също са окомплектовани с кабел за маса, маска, кабел с ръкохватка за електроди и аксесоари.

Ние можем да ви предложим на промоционални цени електрожени с вградени функции, за облекчено запалване на заваръчната дъга, също и стабилизиране на заваръчната дъга по- време на заваряване и гарантирано заваряване с всички видове електроди.

Заварката на тези електрожени е с изключително високо качество и с допълнителни аксесоари за безопасност по- време на работа с тях.

Електрожените с най- новата разработка са предназначени за извършване на прецизни заваръчни дейност, заваряването не причинява смущения в мрежата, изглажда падовете и пиковете по  линията по време на заваряването, притежават специални характеристики, електрожен за ръчно електродъгово заваряване,и избягване на залепване на електрода за материала. Тези електрожени имат специална защита от пренапрежение и лесно запалване на дъгата. За предприятия които имат ограничение на мощността на електрическата мрежа се използват  електрожени с намалено импулсно натоварване на мрежата, заваряванията не причиняват смущения в мрежата. По-време на работа с електрожена е задължително ползването на предпазни средства, очила, ръкавици, специално работно облекло, забранява се включването на прекъсвача, ако на него е поставена такава табела. Електрожените не бива да се използват за заваряване на цистерни и леснозапалими течности и газове.

Leave Comment