ПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ

Програмата включва няколко вида клиентски карти, които биха намалили разходите ви при извършване на покупки. За да се сдобиете с клиентска карта, трябва да решите коя от предлаганите карти е подходяща за Вас. Картата се издава на място от магазина и може да се възползвате от предимствата й непосредствено след получаването й. Клиентски карти могат да се преотстъпват на роднини, близки и познати без ограничение.

СРЕБЪРНА КАРТА

участието е безусловно, но е препоръчително да харесате страницата ни във Фейсбук, за да можете да получавате известия за всички наши промоционални предложения. С настоящата карта ще можете да закупувате с отстъпка определени стоки – привилегия, която непритежаващите картата, нямат. Притежанието на ,,Сребърна карта“ Ви позволява да преминете на следващо ниво на отстъпки и да получите ,,Златна карта“.

Тази карта дава възможност  да се възползвате от услугите, предлагани от Хипермаркет Вилаз с отстъпка от 15% . Виж видовете  УСЛУГИ

Да ползвате машини под наем с 20% отстъпка. 

Да бъдете своевременно информирани за всички продуктови оферти.

 

ЗЛАТНА КАРТА

Дава възможност да се възползвате от правата на ,,Сребърна карта“, а освен това да ползвате определен процент отстъпка от цената на всяка една стока, която в деня на закупуването не е в списъка на промоциите и разпродажбите.

Условия за издаване на ,,Златна карта“

  1. Издава се на притежатели на ,,Сребърна карта“, които в срок от една година са направили оборот повече от 700 лева за правото им да пазаруват с отстъпка от 5%.

Ако сте станал притежател на ,,Златна карта“ с право на отстъпка от 7 %, може да увеличите тази отстъпка при увеличение на покупките си по суми за предходен период от 12 месеца и отстъпки както следва:

1500 лева – за отстъпка от 7%.

2000 лева – за отстъпка от 10%.

4000 лева – за отстъпка от 12%.

Правата Ви за съответните отстъпки важат за срок от една година. След изтичане на този срок отстъпката Ви може да се запази, увеличи или намали в зависимост от покупките Ви през следващите 12 месеца.

  1. В случай, че кандидатът желае да се възползва от ,,Златна карта“ незабавно, може да я получи като внесе депозит за бъдещо пазаруване със суми и процент отстъпки както следва.

 1500 лева – за отстъпка от 7%.

2000 лева – за отстъпка от 10%.

  4000 лева – за отстъпка от 12%.

В случай, че притежателят е внесъл депозит, но не се е възползвал от правото си да получи стоки и услуги в договорения размер в рамките на две години, пожелае остатъка от депозираната сума да му се върне, той губи правото на уговорената отстъпка за получените вече стоки, която му се удържа при връщането на остатъка от депозита.

ПЛАТИНЕНА КАРТА

издава се на строителни фирми, майстори и строителни предприемачи. Отстъпката се определя чрез договаряне. Необходимо е да предоставите регистрация на фирма или други документи, доказващи, че принадлежите по право в тази група клиенти.