Категории

Изкуствена трева с широчина 2 метра и гумирана основа

Written by vilazgroupbg on май 19, 2019 in Uncategorized

Изкуствена трева с широчина 2 метра и гумирана основа

ЛЮЛИН - изкуствена трева
Тревните насаждения изискват полагане на редовни грижи, което непременно означава и изпразване на портфейла в известен смисъл. Е, някои от вас сигурно ще кажат, че резултатите от полаганите грижи определено си заслужават усилията и навярно ще се окажете напълно прави.

 

Въпреки това, изкуствената трева ви лишава от много нерви, свързани най-вече с поддръжката ѝ, включваща почистване на растителността от плевели, поливане и така нататък. Освен това, да не говорим, че когато се засаждат и цветя, положението се усложнява осезаемо.

В това отношение, изкуствената трева не изисква сериозна поддръжка или поне не такава, каквато би било нужно да осигурявате за поддържането на тревните насаждения и цветните лехи в свеж вид.

В интерес на истината, изкуствената трева може да бъде ползвана както за външна, така и за вътрешна употреба. Представете си колко по-приветлива и красива би изглеждала терасата ви, ако застелете пода с изкуствена трева с гумирана основа.

След като извършите първата стъпка от пълната промяна на облика на балкона ви, следва да аранжирате по един дълбоко впечатляващ начин саксиите си с разкошни каскадни и всякакви други цветя, засадени с толкова много любов.

Освен това, имайте предвид, че изкуствената трева, бидейки непременно един нужен „аксесоар“, който би могъл да освежи прекрасно дома ви или балкона ви, може да бъде избрана в други цветове от традиционния зелен цвят.  Виждали ли сте например синя изкуствена трева, предлагана в различни размери?

Заповядайте в нашите магазини, където ще откриете изкуствени треви с широчина два метра,  които се характеризират с високо качество и дълъг живот. Основата на настилката е гумирана. Ако имате някакви други въпроси, не се притеснявайте да се обърнете към нашите усмихнати служители, които ще ви помогнат в избора на настилка!

Leave Comment