Категории

Лепило за фаянс

Written by vilazgroupbg on май 19, 2019 in Uncategorized

Лепило за фаянс

Лепило за фаянс в ЛЮЛИН
Лепилото за фаянс представлява сух продукт на базата на цимент от който се приготвя лепилен разтвор за полагане на фаянс, теракот, мрамор, гранитогрес с гладка и профилирана обратна страна и други видове каменни облицовки.

 

 

Лепилата които предлагаме са с промоционални цени и се нанасят много лесно без да се разлива което дава възможност за залепване на леки и средно тежки плочи на вертикална повърхност без свличане, което дава достатъчно време за полагане.

В лепилата са вложени моновлакна които осигуряват здравина на крайния продукт и имат отлични показатели при различни температурни условия, влажност и други. Лепилата които предлагаме могат да се полагат върху различна циментова основа, газобетон, гипсокартон и вароциментова мазилка.

Лепилата които предлагаме са с изключително качество което гарантира здравина и устойчивост и намират приложение за отопляеми и неотопляеми вътрешни помещения, също така за полагане на каменни плочи за външни части на сгради като балкони, тераси и други.

Предлаганите лепила са различни видове какво да изберем зависи върху каква основа ще се използва за вертикално или хоризонтално лепене. При полагане на плочки върху критични  и деформирани основи се препоръчва употребата на специални лепила които може да намерите при нас на атрактивни цени.

Универсалните лепила намират приложение както за сухи така и за хидроизолирани подове и стени в мокри помещения. Моментните лепила също намират широко приложение зависи къде е необходимо да се използват и не изискват време за полагане.

Всички лепила са лесни за разбъркване и нанасяне, някои дават възможност за по-продължителна работа и корекции и са с много висока устойчивост на натоварване и замръзване. Сухото лепило се смесва с вода колкото е необходимо съгласно указанията на опаковката като се разбърква до постигане на пластична маса и се оставя да престои 10 минути.

Така получената смес е готова за работа, но преди да се започне с лепенето е необходимо още едно разбъркване на сместа и ползване на назъбена маламашка с подходящи размери в зависимост от размера на плочите и основата. Не е препоръчително към лепилото да се добавя пясък тъй като това довежда до влошаване на качеството, освен в случаите на запълване на дебелини.

Leave Comment