Категории

Покривна хидроизолация

Written by vilazgroupbg on май 19, 2019 in Uncategorized

Покривна хидроизолация

Покривна хидроизолация
За да се извърши качествена покривна хидроизолация е необходимо да използваме екологично чисти хидроизолационни материали които отговарят изцяло на съвременните европейски изисквания и също използването на антикорозионни защитни покрития или течна хидроизолация. Всеки един покрив достига до момент в който се нуждае от лек ремонт или освежаване като по- този начин предпазваме жилището от проникване на влага отвън във дома ни. Хидроизолацията на покрива удължава експлоатационния живот на сградата и я прави почти вечен, а решенията за ремонт на покрива са много важна част относно ремонтите на сградите. Ако вече сте решили какви материали да се използват за покривната изолация на вашето жилище ние предлагаме на атрактивни цени различни видове замаски, които са изключително еластични и издържат както на ниски така и на високи температури.

Течната хидроизолация се използва както за покриви, така и за тераси и след намазване се образува еднородна покривна мембрана която е изключително издръжлива.

За хидроизолация на повърхности от бетон, циментови блокчета, тухли, мозайка и други се използва специална циментова хидроизолация която е много подходяща в случай когато се изисква еластичност на хидроизолационния слой които ще се покриват с плочки. Ние можем да ви предложим качествени материали които са изключително еластични и притежават висока устойчивост на ултравиолетовите лъчи, което осигурява изпълнението на хидроизолацията без армираща мрежа.

Той е много подходящо решение за хидроизолация на стари жилищни покриви и външни фасадни фуги, може да се положи на два-три пласта с дебелина на всеки пласт около 1,5 мм.

Когато се използва армировъчна стъкловлакнеста мрежа, тя задължително се полага между първия и втория пласт, а връхния пласт е специално оцветен и осигурява сигурна защита срещу ултравиолетовите лъчи. Ремонта и обновяването на старите покривни покрития е изключително ефективно и практично решение при което с минимални усилия и без усложнения могат да се демонтират благодарение на използването на подходящите качествени материали, което гарантира дълготрайност и водонепропускливост на покрива.

Leave Comment