Категории

матрак Диво еднолицев 120/190 см.

матрак Диво еднолицев 120/190 см.

лв.199.00

Сравни

мат.№ 104550;

матрак Диво;

еднолицев;

размери: 120/190 см.;

пружинен пакет с

вградена рамка