Категории

матрак Диво еднолицев 144/190см.

матрак Диво еднолицев 144/190см.

лв.227.00

Сравни

мат.№ 102682;

матрак Диво ;

еднолицев;

размери: 144/190см.;

пружинен пакет с

вградена рамка