Категории

табуретка-ракла 45/45 см. еко кожа

Код: 103184 Категории: ,

табуретка-ракла 45/45 см. еко кожа

лв.69,90

Сравни

мат.№ 103184;

табуретка-ракла;

р-ри: 45/45 см.;

материал: еко кожа