Категории

фурна TERMOMAX TL033BL; синя

Код: 123012 Категории: ,

фурна TERMOMAX TL033BL; синя

лв.129.00

мат.№ 123012;

фурна TERMOMAX TL033BL; синя;

1300W;

обем: 33л.;

таймер;

термостат;